Kadete

kadetet

Nr. Emri dhe Mbiemri Data e lindjes Shkolla

1. Fatlinda ROBELLI 12.08.1996 Thimi Mitko

2. Vlora THAQI 18.04.1996 Roganë

3. Berna MALIQI 25.05.1996 Musa Zajmi

4. Brikena LATIFI 24.07.1996 Thimi Mitko

5. Emirë LLAPASHTICA 16.07.1996 Selami Hallaqi

6. Donjeta MALIQI 18.10.1996 Malishevë

7. Djellëza HAJRULLAHU 30.11.1996 Malishevë

8. Entiola MALIQI 07.11.1996 Malishevë

9. Natyra HYSENI 18.04.1996 Malishevë

10. Fjolla DËRMAKU 06.02.1996 Selami Hallaqi

11. Roela SALIHU 31.08.1996 Musa Zajmi

12. Dea ISMAJLI 07.06.1996 Musa Zajmi

13. Fjolla SHABANI 30.06.1996 Selami Hallaqi

14. Valma LATIFI 22.08.1996 Abaz Ajeti

15. Ramize RUSHITI 10.06.1996 Malishevë

16. Kimete ZENELI 24.03.1996 Malishevë

Kryetrajner: LORIK ILAZI

BEKIM ALIU