Akademia e Volejbollit

Akademija e Volejbollit  DRITA është shkollë e volejbollit që funksionon si pjesë e

projektit  të Klubit të Volejbollit “DRITA” nga Gjilani.

Akademija e Volejbollit  DRITA ushtronë fëmijët nga mosha 6-16 vjeqarë në lëminë e Volejbollit.

 

Ø       Rrjeta e volejbollit është shumë e lartë për ju? Në Akademinë DRITA Çdokush mund të luaj volejboll!

 

Ø       Sport, shoqëri dhe lojë në Akademinë DRITA!

 

Ø       Shkollë për Volejboll për fëmijët nga mosha 6-16 vjeqarë (vajza & djemë)

 

Ø       Trajnerë të kualifikuar dhe lojtarët ndër më të mirët në Kosovë nga KV “DRITA”.

 

Ø       Program I përshtatur për grupmosha të ndryshme.

 

Ø       Ushtrime 3 (tri) herë në javë.

 

EJANI DHE PROVONE! 

Ushtrimi parë pa pagesë!