FEMRAT – Kupa Kosovës 2016

Grupi A

Xhiro 1-rë

KV “DRITA” Pushoj

KV “Kastrioti” – KV “Kolegji AAB” 1-3 (25:23, 23:25, 23:25, 22:25) dhe

KV “Ferizaj”   – KV “Gryka”  3-0 (25:12, 25:17, 25:19)

Xhiro 2-të

KV “DRITA” – KV “Kolegji AAB” 0-3 (25:18, 25:17, 25:16)

Xhiro 3-të – Gjysëmfinale në Grupin A ishte:

KV “DRITA” – KV “Ferizaj” 3-0 (25:13, 25:13, 25:13).

 

Grupi B

Xhiro 1-rë 

KV “Skenderaj” Pushoj

KV “Drenasi” – KV “Prishtina”       3-2 (18:25, 25:23, 23:25, 25:22, 15:13) dhe

KV “Ulpiana” – KV “Vushtrria”      0-3 r.z. pasi KV “Ulpiana” u tërhoq nga gara e Kupës.

Xhiro 2-të

KV “Skenderaj” – KV “Drenasi”    3-0 (25:13, 25:21, 25:22)

Xhiro 3-të Gjysëmfinale zhvillohet më 16/17 mars 2016 dhe në Grupin B takohet:

KV “Vushtrria” – KV “Skenderaj” 1-3 (19:25, 25:22, 20:25, 13:25).

 

Leave a Comment

(required)

(required)